Dobrý den

8. července 2010 v 0:49 | Alexandra Hetmerová
Vítám Vás na mém blogu.
Slouží jako mé provizorní portfolio na webu tak doufám že vás zaujme. 
Zde přikládám stručný životopis:

Alexandra Hetmerová
*30.4. 1986 v Kroměříži v České Republice

Vzdělání:
Střední soukromá umělecká škola Grafická v Jihlavě - obor Propagační výtvarnictví 2001 - 2005

Filmová a televizní fakulta Akademie múzických umění v Praze 2005 - 2009 bakalářské studium -obor Animovaná tvorba

Filmová a televizní fakulta Akademie múzických umění v Praze 2009 - do teď - magisterské studium - obor Animovaná tvorba 

2009 - Stáž Erasmus na Estonian Academy Of Art v Tallinnu Estonko, department of Animation, under Priit Pärn, Ülo Pikkov

Filmografie:
2006 - Vlk a Karkulka (FAMU)
2006 - Jeleni když nelení... (FAMU)
2007 - Vlna péče (FAMU)
2008 - Alergie (FAMU)
2009 - Walls Holes (EKA Production - Estonia)
2010 - Swimming Pool (FAMU)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Welcome to my Blog,
this blog is my provisory portfolio. I hope you will enjoy it.

Here is my Curriculum vitae:

Biography:
Alexandra Hetmerová
*30.4. 1986 in Kroměříž in Czech Republic

Education:
Secondary Graphic Art School in Jihlava 2001 - 2005

Film and TV School of The Academy of Performing Arts in Prague 2005 - 2009 - Bachelor's degree
 - Course: Animation

2009 - Intership in Estonian Academy Of Art in Tallinn Estonia, department of Animation, under Priit Pärn, Ülo Pikkov

Film and TV School of The Academy of Performing Arts in Prague 2009 - until now - MA - Course: Animation

Filmography:
2006 - Wolf And Little Red Riding Hood (FAMU production)
2006 - When Deers Don't Slep… (FAMU production
2007 - Wave of Care (FAMU production)
2008 - Allergy (FAMU Production)
2009 - Walls Holes (EKA Production - Estonia)
2010 - Swimming Pool (FAMU Production)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

adresa na můj obchod na fleru:

adresa na moje animace na youtube:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 bride dresses bride dresses | E-mail | Web | 23. října 2012 v 7:56 | Reagovat

Very Interesting Post! Thank You For Thi Information!.
http://www.wiredress.net/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama