Červenec 2010

obrázky jen tak Prckové hledají poklad

20. července 2010 v 22:17 | alexandra hetmerová
Obrázky jen tak Prckové hledají poklad:
prckove1
prckove3
prck
poku

ilustrace ke knížce Kočičí král

20. července 2010 v 21:46 | Alexandra Hetmerová
Illustration for book Cat's King
O Myšce Hryšce:
myška
myska2
Kočičí král:
kocka
Tři medvědi:
medvedi

Autorská knížka - maturita 2005

10. července 2010 v 10:08 | Alexandra hetmerová
Pár obrázku z autorské knížky kterou jsem dělala jako maturitní závěrečnou práci.
Technika: litografie
Lewis Carroll - Alenka v říši divů (2005)

Few pictures from my autor's book - final work  from my secondary school.
Technique: lithography
Lewis Carroll - Alice in wonderland (2005)

alenka1
alenka2
alenka3
alenka4
alenka5

tvorba 2007 ilustrace Ninja a Holka a Kos

10. července 2010 v 9:39 | Alexandra Hetmerová
Ilustrovaný mini příběh o Ninjovi a další o Holce a Kosovi (muj blok 2007)
Illustrated ministory about Ninja and next about Girl and Blackbird (my diary 2007)

ninja01
ninja02
ninja06
ninja07
ninja09
ninja10
ninja11
ninja12
ninja13
ninja14
ninja03
ninja05
ninja04
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
holka1
holka2
holka3
holka5
holka6
holka7
hokla8








Dobrý den

8. července 2010 v 0:49 | Alexandra Hetmerová
Vítám Vás na mém blogu.
Slouží jako mé provizorní portfolio na webu tak doufám že vás zaujme. 
Zde přikládám stručný životopis:

Alexandra Hetmerová
*30.4. 1986 v Kroměříži v České Republice

Vzdělání:
Střední soukromá umělecká škola Grafická v Jihlavě - obor Propagační výtvarnictví 2001 - 2005

Filmová a televizní fakulta Akademie múzických umění v Praze 2005 - 2009 bakalářské studium -obor Animovaná tvorba

Filmová a televizní fakulta Akademie múzických umění v Praze 2009 - do teď - magisterské studium - obor Animovaná tvorba 

2009 - Stáž Erasmus na Estonian Academy Of Art v Tallinnu Estonko, department of Animation, under Priit Pärn, Ülo Pikkov

Filmografie:
2006 - Vlk a Karkulka (FAMU)
2006 - Jeleni když nelení... (FAMU)
2007 - Vlna péče (FAMU)
2008 - Alergie (FAMU)
2009 - Walls Holes (EKA Production - Estonia)
2010 - Swimming Pool (FAMU)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Welcome to my Blog,
this blog is my provisory portfolio. I hope you will enjoy it.

Here is my Curriculum vitae:

Biography:
Alexandra Hetmerová
*30.4. 1986 in Kroměříž in Czech Republic

Education:
Secondary Graphic Art School in Jihlava 2001 - 2005

Film and TV School of The Academy of Performing Arts in Prague 2005 - 2009 - Bachelor's degree
 - Course: Animation

2009 - Intership in Estonian Academy Of Art in Tallinn Estonia, department of Animation, under Priit Pärn, Ülo Pikkov

Film and TV School of The Academy of Performing Arts in Prague 2009 - until now - MA - Course: Animation

Filmography:
2006 - Wolf And Little Red Riding Hood (FAMU production)
2006 - When Deers Don't Slep… (FAMU production
2007 - Wave of Care (FAMU production)
2008 - Allergy (FAMU Production)
2009 - Walls Holes (EKA Production - Estonia)
2010 - Swimming Pool (FAMU Production)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

adresa na můj obchod na fleru:

adresa na moje animace na youtube: